Mesajul emoționant al lui Darren Cahill pentru Simona Halep: Am primit un cadou foarte special VIDEO



Simona Halep a publicat un videoclip motivațional pe care aceasta l-a primit de la antrenorul ei, Darren Cahill. Numărul 1 mondial susține că mesajul are o importanță deosebită în cariera ei, mai ales ținând cont de momentele grele prin care trece.

Halep și Cahill colaborează din ianuarie 2016, iar sub îndrumarea australianului, constănțeanca a ajuns în premieră pe locul 1 în lume și a câștigat primul turneu de Mare Șlem (Roland Garros).

Am primit un cadou special săptămâna trecută. Un videoclip care înseamnă foarte mult pentru mine, la fel precum vorbele și principiile care mi-au fost repetate în ultimii doi ani, în special în momentele dificile și după înfrângerile usturătoare. Acestea au devenit motivația mea pentru a mă antrena și a concura la maximum. Am înțeles că nu trebuie să irosesc nicio zi și trebuie să-mi urmăresc neîncetat visurile.

Videoclipul trebuia să fie privat, dar vreau să-l împărtășesc cu voi și sper că aceste cuvinte pot avea același efect și asupra voastră. ‘Să aveți curajul să vă urmați inima și intuiția. Cumva, acestea deja știu ce vreți să deveniți cu adevărat’ – Steve Jobs. Îți mulțumesc, D (Darren)„, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

Comentarii Facebook