Miercuri 24 Aprilie

Mesajul dur al lui Ion Țiriac pentru antrenorul Simonei Halep: ”Uite care-i treaba!”



Simona Halep a fost nevoită să își ia concediu de refacere și să abandoneze Turneul Campioanelor, după ce a fost diagnosticatp cu hernie de disc.

De curând, însă, numărul 1 mondial a fost declarată de WTA cea mai bună jucătoare a anului, ea reușind să câștige în acest sezon și primul său titlu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros.

Simona Halep suferă de hernie de disc şi s-a retras şi de la Turneul Campioanelor. Numărul 1 WTA şi-a luat un concediu de 1 lună pentru a se reface din punct de vedere fizic.

Antrenorul Darren Cahill a povestit o discuţie pe care a avut-o cu Ion Ţiriac, în urma căreia a resimţit o presiune imensă.

"E greu de descris presiunea sub care s-a aflat Simona Halep în ultimii 4-5 ani. Ion Țiriac m-a luat deoparte de mai multe ori și mi-a transmis un mesaj clar: 'Uite care-i treaba, Simona trebuie să câștige un Grand Slam. Asta deoarece țara are nevoie! Avem o cultură negativă în România, nu mai avem fotbal, Simona e cel mai mare star al momentului! Așa că avem nevoie că Simona să câștige un Grand Slam!' Am început să simt și eu presiunea din acel moment, vă dați seama ce simțea ea", a dezvăluit Darren Cahill, preluat de Digisport.

Cahill va continua colaborarea cu Simona Halep şi pentru următorul sezon.

Comentarii Facebook