”U” Cluj și-a anunțat noul antrenor. Mircea Cojocaru ocupă banca tehnică



Conducerea clubului Universitatea Cluj a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că noul antrenor principal va fi Mircea Cojocaru.

Mircea Cojocaru este noul antrenor principal al Universității Cluj, urmând să conducă echipa de pe banca tehnică în meciul de joi, cu ACS Poli Timișoara, de pe Cluj Arena.

Unul dintre oamenii care au reformat Centrul de Copii și Juniori la începutul anilor 2000, Mircea Cojocaru a reușit să câștige titlul național la juniori U19 cu o generație de excepție, din care făceau parte fotbaliști precum Răzvan Cociș, Dorin Goga, George Florescu sau Dan Codreanu. A pregătit prima echipă a Universității Cluj timp de aproape un an, în sezonul 2003-2004, iar, apoi, l-a secondat pe Ioan Ovidiu Sabău la mai toate echipele pe care “Moțul” le-a antrenat în carieră.

Îi urăm mult succes! Haide “U”!!!”, se arată în comunicatul Universității Cluj.

Decizia de a-l pune pe Cojocaru antrenor principal vine după ce, zilele trecute, Adi Falub a fost demis, iar conducerea ”studenților” a încercat să negocieze cu Cristiano Bergodi, Costel Gâlcă, Edi Iordănescu, Florin Bratu, Laszlo Balint, însă toți au refuzat ofertele.

Meciul ”U” Cluj - ACS Poli Timișoara se va disputa joi, de la ora 17:45.

Comentarii Facebook