Derby în play-out! „U” Cluj - Petrolul Ploiești se joacă azi pe Cluj Arena


„U” Cluj și Petrolul Ploiești se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 21:30 pe Cluj Arena unde vor disputa a patra partidă din play-out. Gruparea lui Sabău trebuie să obțină o victorie pentru a avea șansa să revină pe primul loc din play-out la finalul etapei.

Amintim că FC Universitatea Cluj este neînvinsă de zece etape și are un singur gol primit în ultimele nouă partide. În timp ce Petrolul vine după un eșec drastic pe teren propriu împotriva FC Voluntari în care au fost surclasați cu 0-4. 

„Când pierzi la un astfel de scor există anumite reacții și apare o mobilizare mai bună. Trebuie să înțelegem că ne așteaptă un meci foarte greu. Au schimbat antrenorul, sistemul de joc. Mă aștept, la experiența pe care o au, că își vor dori să spele acel rezultat.

Noi suntem într-o perioadă destul de bună. Când suntem în forma bună suntem o echipă importantă a campionatului. A fost o săptămână în care am antrenat altceva decât partea fizică.

Sper ca mesajul să ajungă acolo unde trebuie și jucătorii să fie motivați. Noul antrenor poate schimba starea de spirit, toată lumea e la dispoziția antrenorului, începe concurența. Probabil vor sta altfel lucrurile”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la conferința de presă premergătoare meciului. 

Duelul dintre FC Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:30. 

Comentarii Facebook