Meciul CFR Cluj - Bayern Munchen, pazit de 200 de jandarmi


Securitatea in afara stadionului, la meciul CFR Cluj - Bayern Munchen, va fi asigurata de 200 de jandarmi.

"Peste 200 de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura, miercuri, masurile de ordine publica in zona imediata si apropiata a Stadionului «Dr. Constantin Radulescu», unde va avea loc, de la ora 21.45, meciul de fotbal dintre CFR 1907 si Bayern Munchen. Masurile de ordine publica vor fi asigurate pe traseele de afluire/defluire a spectatorilor atat inainte de inceperea meciului, cat si pe timpul si dupa incheierea acestuia. Partida este caracterizata ca fiind cu grad ridicat de risc", se arata in comunicatul trimis de Gruparea Mobila de Jandarmi Cluj.

Traficul in cartierul Gruia, in apropierea stadionului, va fi restrictionat miercuri, de la ora 18.00, mai anunta reprezentantii Jandarmeriei Cluj.

"In zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces in stadion si riveranii. De asemenea, pe strada Gruia vor avea acces doar suporterii echipei FC Bayern Munchen", precizeaza autoritatile.

Meciul CFR Cluj - Bayern Munchen este considerat unul de risc maxim si accesul in stadion se va face incepand cu ora 19.45.

Partida din Champions League va incepe de la ora 21.45.

Comentarii Facebook