Meciul 4 din finala Ligii Naționale de Baschet: U-BT luptă în această seară pentru titlu, împotriva CSM CSU Oradea!


În această seară, de la ora 19.00, va avea loc meciul 4 din finala Ligii Naționale de Baschet, iar U-BT va lupta pentru titlu împotriva celor de la CSM CSU Oradea. 

Deși U-BT Cluj a fost învinsă sâmbătă de către CSM CSU Oradea cu 94 la 92, echipa noastră continuă să aibă avanataj în finală (2-1). 

Antrenorul de la U-BT Cluj, Mihai Silvășan a declarat după meciul de sâmbătă că orădenii au meritat victoria, jucând un baschet mai bun decât studenții. 

„Felicit echipa din Oradea, au jucat un baschet mai bun decât noi. Din păcate, a fost un nou meci în care am pierdut foarte urât lupta la recuperări. Cred că acolo trebuie să îmbunătățim totul. Este o finală și mergem mai departe, cu gândul la următorul meci. Jucăm cu o echipă bună și va trebui să fim pregătiți luni. Ne-am luptat, asta este caracteristica echipei noastre, dar nu am putut întoarce soarta meciului. Karel are o accidentare, a încercat ieri să alerge, nu poate schimba direcția. Vom vedea dacă va fi apt pentru meciul de luni”, a spus Mihai Silvășan. 

Chiar și așa, U-BT Cluj a reușit să câștige primele două meciuri, disputate pe BT Arena. Studenții revin în această seară pe terenul celor de la CSM CSU Oradea, urmând ca joi, 23 Mai, să aibă loc meciul cu numărul cinci, de la ora 19.00 la BT Arena. 

Comentarii Facebook