„U” pregătește un nou transfer, după ce l-a convins pe Ovidiu Popescu: „Îl vrem de când a plecat/Se ocupă oamenii din departamentul sportiv”


Ovidiu Popescu, proaspăt campion al României, s-a despărțit de FCSB și a semnat cu formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău. 

Totuși, ”Șepcile Roșii” nu se opresc doar la fotbalistul de 30 de ani, iar oficialii clubului au anunțat următoarea țintă. 

După cum a anunțat Radu Constantea, președintele ”Studenților”, a dezvăluit că și-l dorește pe Mamadou Thiam (29 de ani), atacantul care a mai evoluat în sezonul 2022/2023 pe Cluj Arena. 

„Da, da, ne-am înțeles cu Ovidiu Popescu, e jucătorul lui U Cluj din această vară. Avem o strategie făcută, ea nu va schimba foarte mult indiferent dacă mergem în cupele europene sau nu. Se ocupă oamenii din departamentul sportiv mai mult, eu nu știu detalii. Pe Thiam îl vrem, da, practic îl vrem de când a plecat. Totuși, nu este nimic concret momentan, nu suntem chiar atât de aproape să-l luăm. Vedem", a mai spus Radu Constantea, pentru iAMsport.ro.

În vara anului trecut, senegalezul a decis să să meargă la Al-Arabi, unde a marcat 4 goluri în 5 partide. Formația din Kuweit a plătit 500.000 de euro în schimbul serviciilor sale, dar în iarna acestui an l-a cedat la Al-Jabalain, echipă de liga a doua. 

Comentarii Facebook