Meci istoric la Sibiu! Sepsi merge în Conference League dacă va câştiga Cupa, „U” Cluj face cadou locul european


Sepsi şi „U” Cluj se întâlnesc în finala Cupei României, miercuri, de la ora 20:30, pe noul stadion din Sibiu. Pe lângă miza trofeului, în joc este şi locul în turul 2 preliminar al Conference League, pe care covăsnenii vor să îl ocupe.

„U” Cluj nu are licenţa de a participa în cupele europene, astfel că o eventuală victorie a „şepcilor roşii” în această finală este aşteptată de Universitatea Craiova, care încă speră să prindă barajul pentru Conference League.

Până acum şi-au asigurat două formaţii prezenţa în cupele europene, în sezonul viitor. Farul Constanţa va participa în turul întâi preliminar din Champions League, în timp ce FCSB va evolua în turul doi preliminar din Conference League.

Sepsi merge în Conference League dacă va câştiga Cupa! U Cluj, face cadou locul european

O eventuală victorie a celor de la Sepsi Sf. Gheorghe este sinonimă cu accederea în preliminariile Conference League, iar ocupanta locului 3 din play-off, în acest moment CFR Cluj, va merge la baraj.

Dacă „U” Cluj se va impune în Cupa României, „rivala” din oraş va profita şi va merge în turul doi preliminar din Conference League ca echipă clasată pe locul 3, urmând ca Universitatea Craiova să meargă la baraj de pe locul 4.

Astfel, finala Cupei României va fi un meci urmărit cu mare interes de CFR Cluj și Universitatea Craiova, care vor susţine U Cluj. Până acum este stabilit doar primul baraj pentru Conference League, cel pentru play-out: FC U Craiova – FC Voluntari, scrie Fanatik.

Comentarii Facebook