Meci interzis cardiacilor la Sala Sporturilor. "U" Mobitelco Cluj pierde in fata CSU Ploiesti si al doilea meci al finalei - 111-113

Meciul al doilea dintre "U" Mobitelco si CSU Ploiesti a fost foarte disputat. Ploiestenii au jucat foarte bine in ultimul sfert si s-au apropiat de "U" Mobitelco".

 

Clujenii au tinut bine in frau ultimele secunde din joc si pareau a fi scapat in castigatori. Burlacu a marcat in ultimele secunde un punct pentru CSU Ploiesti din lovitura libera, dar clujenii obtin un fault si Zoran Kartanovici incrie, dar numai un punct din cele doua lovituri

 

CSU Ploiesti pleaca pe atac si reusesc sa inscrie pe final si aduce egalitatea.

 

Clujenii joaca foarte bine si Krstanovici inscrie si duce Clujul la patru puncte avans. Jucatorii de la "U" Mobitelco obtin mingea pe atacul de la CSU Ploiesti, dar gresesc in atac si pierd mingea.

 

Ploiestenii reusesc sa inscrie doua puncte - 97 - 95. Cateva secunde mai tarziu, CSU Ploiesti e din nou in atac si egaleaza, 97 - 97. Clujenii pleaca pe atac si reusesc sa inscrie doua puncte, dar Krstanovici este descalificat pentru a 5 - a greseala.

 

Burlacu e la linia loviturilor libere si inscrie 1 punct de aur pentru CSU Ploiesti, scorul este 100 - 100.

 

Dykes tine balonul pentru a trece timpul si patrunde si intr-un pur stil american si inscrie de langa Burlacu doua puncte.

 

Americanul ia din nou jocul pe cont propriu si inscrie doua puncte foarte importante: 104 - 102. Flavius Lapuste faulteaza si ploiestenii au primit o nou lovitura libera, dar CSU inscrie numai un punct.

 

Dykes face pasi si CSU e pe atac, iar Burlacu inscrie. Americanul se razbuna si cateva secunde mai tarziu inscrie.

 

CSU Ploiesti este iarasi in atac si Burlacu inscrie si este faultat, dar rateaza lovitura suplimentara.

 

Clujenii pleaca in atac, dar Burlacu il faulteaza pe Silivasan, iar jucatorul de la CSU este eliminat. Clujenii sunt in atac, scorul este tot egal, si Dykes arunca si inscrie doua punte.

 

Scorul este egal, dupa ce ploiestenii inscriu doua puncte din lovitura libera. Clujenii pleaca in atac si Dykes a fost blocat, dar nu se da fault. Ocazia ar putea inseamna pierderea partidei pentru clujeni.

 

Clujenii gresesc copilareste, Dykes paseaza inapoi si mingea este interceptata de CSU Ploiesti, dar Kabenghele nu inscrie de sub panou si comite fault. Silivasan inscrie doua puncte si readuce egalitatea.

 

CSU Ploiesti obtine un fault si inscrie doua puncte pretioase, 113 - 111.

Comentarii Facebook