Meci decisiv pentru calificarea in finala. U Mobitelco are nevoie de toti suporterii.

 

Deoarece in primele doua partide timisorenii s-au impus la limita, echipa noastra are nevoie de doua victorii la Cluj pentru a avea sanse de calificare in finala.

 

Partidele se vor disputa sambata si duminica in Sala Sporturilor "Horea Demian". Prima partida va avea loc sambata de la ora 20.00.

 

Jucatorii si antrenorii cred ca diferenta din primele doua partide, de 3, respectiv 4 puncte in favoarea timisorenilor poate fi recuperata cu ajutorul suporterilor.

 

 

"Sunt convins ca suporterii vor veni la sala la fel cum au facut-o si pana acum in meciurile importante, ne-au ajutat foarte mult si in cupele europene. Sa fie la fel, sa ne sustina, iar noi vom da totul pe teren a spus Zoran Krstanovic.

 

"Fiecare echipa are atuurile ei. Timisoara are jucatori foarte experimentati, jucatori care au castigat titluri. Si noi avem experienta anilor trecuti, experienta semifinalelor foarte grele de anul trecut, cand am inceput cu 1-1 semifinala cu Medias. A fost un moment foarte greu pentru noi, insa am reusit sa inclinam balanta. Eu sper ca acelasi lucru sa se intample si in acest an, ne dorim foarte mult acest lucru, insa trebuie sa luam lucrurile cu calm, de la meci la meci, pentru ca fiecare moment al unei partide este foarte important. Nu avem voie, nu ne permitem sa ne ralaxam nici macar o secunda. Este o situatie dificila, insa nu imposibila, avem primul meci sambata, apoi vom vedea de la meci la meci ce va fi. In atac se poate intampla sa ai o zi proasta, sa nu intre. Stiu ca echipa are talentul, are tot ce ii trebuie pentru a trece de Timisoara, eu cred in aceasta echipa si cred in potentialul meu ca antrenor, insa trebuie sa vedem ce se intampla in teren, realitatea meciului dezvaluie lucruri noi. Eu cred ca avem posibilitatea sa ne calificam si stiu ca toata lumea va da maximul pentru a realiza acest lucru" a declarat si antrenorul Marcel Tenter inainte de meci.

 

 

Comentarii Facebook