Claudiu Niculescu se teme de Sportul Studentesc. La CFR ne vom gandi numai dupa acest meci


U Cluj infrunta sambata, de la ora 17.00, pe teren propriu, Sportul Studentesc. Claudiu Niculescu avertizeaza ca meciul nu fi unul usor.

"Ne asteapta un meci foarte greu cu Sportul, ei vin aici cu speranta ca vor juca si la anul in prima liga. Vor tine cu dintii de orice speranta pe care o au pentru a castiga. Vorbim despre meciul cu CFR abia de sambata seara. Intr-adevar, ma gandesc sa menajez cativa jucatori pasibili de suspendare pentru partida de marti, dar ma voi hotari abia in ziua meciului asupra lotului pentru meciul cu Sportul. Pot sa spun ca am la dispozitie tot lotul, cu exceptia lui Achim si Grecu, pe care nu ne vom mai putea baza în acest sezon", a declarat antrenorul Universitatii Cluj, Claudiu Niculescu.

"Situatia celor de la Sportul Studentesc este una dificila si vin la Cluj sa se lupte pentru ultima lor sansa de a ramane in Liga 1. Ne dorim foarte mult sa tinem toate punctele aici si abia apoi sa ne gandim la meciul urmator. Ar fi o mare greseala sa ne gandim acum la meciul cu CFR", a declarat si Lukasz Szukala.

U Cluj - Sportul se joaca sambata, 5 mai, de la ora 17:00, pe Cluj Arena.

Comentarii Facebook