U Mobitelco va juca la Cluj meciul decisiv pentru calificare

BC Mures Targu Mures a invins aseara pe Universitatea cu 66-63 si a egalat la 2-2 scorul in sferturile play-off-ului de baschet masculin. Partida decisiva va avea loc sambata la Cluj.

 

Partida s-a desfasurat dupa acelasi tipar ca si meciul precedent, Universitatea avand conducerea in prima parte a jocului, urmata de o cadere in atacul clujenilor si implicit de o revenire in avantaj a BC Mures.

 

Sfertul 1 a fost castigat de echipa antrenata de Marcel Tenter cu 23-14, dar in al doilea sfert scorul a fost favorabil muresenilor, astfel ca la pauza tabela de marcaj arata 34-33 pentru acestia.

Gazdele si-au conservat avantajul si in sfertul trei, care s-a incheiat cu 51-47.

 

Cei mai buni marcatori au fost

 

BC Mures - Cooley 15 puncte, 4 rec si 6 pase decisive, Masiulis 14, Pociukonis 11, Peciukas 9, 4 rec si 5 pase, Tomic 6 si 6 rec, Jakab 6 si 5 rec, Vlaicu 3, Pora 2.


"U" Mobitelco Cluj - Krstanovic 15 puncte, Thomson 14 si 8 rec, Dykes 10, Silvasan 9 si 4 rec, Cuic 7, 11 rec si 3 pase, Chetreanu 5, 3 rec si 4 pase, Lapuste 3.

 

Meciul decisiv va avea loc duminica, 25 Aprilie la Sala Sporturilor din Cluj, incepand cu ora 19.

 

In caz de victorie in partida de sambata Universitatea va intalni castigatoarea sfertului CSU Sibiu - Elba Timisoara, meci de asemenea foarte disputat, a carui soarta se va decide tot in partida a cincea.

Iata si celelalte rezultate ale meciurilor cu nr. 4 din faza sferturilor play-off-ului.

 

Elba Timisoara-CSU Sibiu 74-78 (scor general 2-2)

Steaua Bucuresti-Gaz Metan Medias 98-100, dupa doua reprize de prelungiri (1-3)

 

In urma acestor rezultate Gaz Metan Medias s-a calificat in semifinale unde va intalni pe CSU Ploiesti, echipa calificata deja dupa meciul al treilea cu BC Arges Pitesti.

Comentarii Facebook