Sambata 10 Aprilie

CS Mioveni cere să se rejoace meciul cu CFR-ul: ”Este scandalos!”Conducerea clubului CS Mioveni i-a adresat președintelui FRF, Răzvan Burleanu, o scrisoare deschisă privind meciul cu CFR Cluj din sferturile Cupei României, disputat marți seara.

Oficialii echipei solicită rejucarea partidei, precizînd că este ”scandalos” faptul că CFR-ul a însscris în urma unei faze în care ei trebuiau să le acorde mingea.

"Din punctul nostru de vedere este dramatic ce s-a întâmplat pe teren în minutul 86, atunci când CFR a marcat un gol scandalos în urma unei faze în care ei trebuiau să fie fair-play şi să ne acode mingea. Aşa cum vă ştim, un om drept şi plin de fair-play, aşa cum ne-aţi spus de când aţi preluat conducerea FRF, vă doriţi ca în fotbalul din România să domine spiritul de luptă cinstită şi nu hoţiile sau măgăriile. Considerăm că dumneavoastră, prin votul încredinţat de cluburile din ţară, puteţi să daţi un exemplu şi să propuneţi celor două echipe rejucarea partidei. Noi, C.S. Mioveni, suntem de acord să disputăm meciul oricând, la orice oră şi la orice zi, fie ea că este de Crăciun, Revelion sau Paşte. Ştim că este greu pentru cei de la CFR să accepte acest lucru, dar ce frumos este să rămâi demn!", se arată în scrisoarea deschisă a grupării CS Mioveni, potrivit Mediafax.

Piteștenii susțin că meciul se poate rejuca, existând un precedent în fotbalul european: meciul din Cupa Angliei din anul 1999 dintre Arsenal şi Sheffield, când Arsenal a câştigat cu 2-1 în urma unei faze similare, iar antrenorul Arsene Wenger a propus şi i s-a acceptat rejucarea întâlnirii.

De asemenea, CS Mioveni a acuzat maniera de arbitraj a lui Dragoş Istrate şi a cerut recuzarea acestuia.

"Maniera tendenţioasă în care arbitrul Dragoş Istrate a condus jocul nu poate scăpa fără măsuri. Numeroasele lovituri libere acordate adversarului fără motiv dar şi un penalti gratuit dat oaspeţilor de marţi ne face să cerem recuzarea acestui cavaler al fluierului. Desigur vom înainta şi către CCA un memoriu în acest sens. Ţinând cont de faptul că a fost vicierea vădită, cu intenţie, a rezultatului final şi de faptul că investitorii, finantaţorii şi sponsorii noştrii vor să facă un pas înapoi, suntem convinşi că veţi analiza cele prezentate de noi", se menţionează în scrisoare.

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 4-3, reușind astfel să obțină calificarea în semifinalele Cupei României.

Comentarii Facebook