Meci cu emoții pentru ”U” Mobitelco împotriva BC Mureș: ”Ne asteapta din nou un meci foarte greu”



Echipa de baschet masculin ”U” Mobitelco are parte de o partidă dificilă sâmbătă seara, împotriva BC Mureș. Clujenii au de înfruntat una dintre cele mai puternice echipe și totodată contracandidata lor pentru un loc cât mai bun în clasament.

Muresul este o echipa cu care noi ne luptam direct pentru un loc cat mai bun in clasament, este finalista de anul trecut, au facut ceva schimbari in lotul de jucatori insa, ca si valoare individuala, sunt, cred eu, mai buni decat anul trecut. Au un mic avantaj fata de noi, joaca pe teren propriu, insa noi am pregatit bine meciul si mergem acolo doar cu gandul la victorie. Ar fi extraordinar sa castigam ultimele doua meciuri din acest an, am intra cu moral foarte bun in vacanta de iarna si am privi din alt unghi returul campionatului, insa vom vedea ce se va intampla", a declarat căpitanul echipei, Mihai Silvășan.

"Ne asteapta din nou un meci foarte greu la Targu Mures. Muresul este o contracandidata a noastra pentru un loc cat mai bun in clasament, este o echipa foarte buna, cu jucatori experimentati si foarte buni aruncatori de la linia de trei puncte. In campionatul nostru nu mai conteaza daca ai patru victorii sau patru infrangeri, oricine poate castiga si oricine poate pierde. La ora actula, sunt foarte echilibrate echipele si orice rezultat este posibil. Ar fi extraordinar sa batem si la Targu Mures, si acasa pe Steaua, ar fi foarte bine pentru noi, ar fi doi in unul, cadou si de Mos Nicolae, si de Mos Craciun", a spus și antrenorul Dorin Pintea.

Meciul va fi disputat sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Tg. Mureș.

Comentarii Facebook