Marius Șumudică negociază cu „U” Cluj. Antrenorul a​​r urma să-l înlocuiască pe Toni Petrea, care nu mai este dorit de jucători


Presa centrală scrie că impresarul Cătălin Liță este acum la Cluj-Napoca și pune la punct ultimele detalii ale contractului dintre Marius Șumudică și Universitatea Cluj. Tehnicianul ar urma să-l înlocuiască pe Toni Petrea, care nu mai este dorit de jucători.

Șumudică s-a eschivat când a venit vorba de negocierile cu U Cluj: „Am două propuneri din Liga 1, dar nu mă interesează în acest moment să revin în fotbalul românesc. Aștept o oportunitate din străinătate”.

Sursele GSP susțin însă că Șumudică e deja cu gândul la „U” Cluj și i-ar presa pe șefi să urgenteze achizițiile. Ar fi supărat că deja a ratat un jucător de pe lista sa, pe Silviu Lung, pe care îl sunase să-l însoțească la „U”. Fiindcă alb-negrii s-au mișcat greu, portarul a semnat cu Poli Iași. Șumudică ar fi prezentat deja câteva nume de jucători conducerii și așteaptă să vadă progrese clare la negocieri.

Comentarii Facebook