Șumudică a DEMISIONAT de la U Cluj. VEZI MOTIVUL INCREDIBIL

 

Marius Șumudică și-a dat demisia de la U Cluj după o ceartă cu Ioan Mărginean, joi seara, în jurul orei 19.00.

 

A venit Șumudică și ne-a spus că el nu mai continuă la U Cluj și a plecat cu staff -ul lui cu tot. Marius Popescu a condus antrenamentul de unul singur. Băieții au ținut o ședință și au zis că mâine nu intrăm la meci și nu au vrut să se antreneze. Papi a reușit să îi convingă să facă antrenamentul, dacă tot au venit până la București. Acum se decid dacă vor juca contra Petrolului sau nu”, a declarat pentru Știri de Cluj un angajat al clubului U Cluj, aflat la București cu echipa.

 

Marius Șumudică s-a certat la telefon foarte dur cu Ioan Mărginean, acționarul U Cluj. ”Mă, tu ai distrus toate echipele la care ai fost”, i-ar fi reproșat Șumudică, după care a plecat din cantonament.

 

Angajatul citat nu a dorit să îi fie deszăluit numele pentru că a semnat un angajament că nu poate divulga informații din interiorul echipei. 

 

Șumudică ar fi putut să fie influențat în luarea decizie de faptul că a aflat că meciul Petrolul Ploiești - U Cluj este blat. ”Șumudică a zis că dacă aflu că aici sunt coarde între jucătorii lui Anamaria prodan eu îmi bag demisia. Ei bine Șumudică a venit acum seara la hotel la noi și a zis: ”Băieți eu nu mai pot continua”. L-a înjurat pe Ioan Mărginean și a zis că pleacă”, a mai spus sursa Știri de Cluj.

Comentarii Facebook