Marius Şumudică are propria ediţie de Jocuri Olimpice: "Medalia de bronz o avem deja la gât"


CFR Cluj a câştigat cu Chindia Târgovişte în Liga 1, înaintea celui mai important meci din Europa până în acest moment. Marius Şumudică s-a declarat mulţumit de cum a decurs sezonul de când a preluat echipa din Ardeal.

Marius Şumudică a luat medalia de bronz: "O avem deja la gât"

Doi dintre cei mai importanţi tineri fotbalişti din Liga 1 sunt presaţi de Marius Şumudică. Antrenorul îşi doreşte ca cei doi să progreseze, după ce s-a ocupat de pregătirea lor de când a preluat-o pe CFR Cluj. 

"Încă nu sunt mulţumit de Petrila, aştept mult mai mult de la Petrila, fiindcă are capacitatea de a da mult mai mult. De la Costache aştept mai mult, aştept să îmi pună probleme acest jucător, să mă forţeze să fiu în dificultate când aleg primul 11", a declarat principalul, la finalul victoriei cu Chindia Târgovişte. 

Peste câteva zile, CFR Cluj va juca în cel mai dificil meci din acest sezon, împotriva celor de la Young Boys. Şumudică i-a chemat pe fani la stadion, pentru meciul din turul al treilea preliminar Champions League. De asemenea, a subliniat, din nou, că a bifat primul obiectiv în Gruia: calificarea într-o grupă europeană. 

"Am nevoie de ei (n.r. - de suporteri), am nevoie de al 12-lea jucător, care sper să fie publicul. Am avut un om acolo (n.r. - în Elveţia), care să-i urmărească la cele două jocuri şi anume meciul cu Slovan Bratislava şi la jocul de azi (n.r. - sâmbătă) cu Grasshopper. Ne luăm toate informaţiile, dar la un moment dat noi avem o valoare de piaţă de 20 de milioane de euro, ei au de 70 de milioane de euro

Medalia de bronz o avem deja la gât şi mă refer aici la grupele Conference League", a adăugat Marius Şumudică. 

CFR Cluj va întâlni, marţi, de la ora 21.00, pe teren propriu, campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc pe 10 august, de la 21.30, la Berna.


Comentarii Facebook