Jucătorii de la CFR Cluj atacă rivalii din Liga 1: De patru ani suntem singuri în Europa


CFR Cluj este singura echipă din România care mai joacă în competițiile europene. 

Denis Ciobotariu, stoperul CFR Cluj, a vorbit după meciul câștigat sâmbătă seara cu Chindia Târgoviște despre următorul meci cu Young Boys Berna, din runda a treia de calificare în Champions League.

Ne bucurăm că am făcut o partidă bună și că nu am primit gol. Este foarte important că nu am primit gol, iar toată echipa trebuie lăudată pentru asta, nu doar fundașii.

Acum ne gândim doar la Young Boys, vrem să facem o partidă bună, să câștigăm. Ne bucurăm că încă suntem acolo pentru România.

Am rămas singuri, de vreo patru ani suntem singuri, ne bucurăm că măcar noi putem să o facem. Sper să o facem cât mai bine”, a declarat Denis Ciobotariu.

Șumudică aruncă Clujul fotbalistic în aer: Noile generații cresc alături de CFR Cluj, de cei buni - VIDEO

Cu Young Boys va fi un meci foarte important, eu cred în karma și sper că ne vom răzbună pentru ce am pățit la ei. Eu cred că atunci meritam să ieșim din grupe. Eu cred că va fi un meci echilibrat, cred că meritam să îi batem și acasă anul trecut. Nu știu cum arată acum, am înțeles că le-au plecat câțiva jucători.

Trebuie să dăm 100% în meciul următor, apoi să ne fie mai ușor la ei, pentru că au un teren sintetic și nu este ușor să joci acolo. Nu e important jocul acum, ci calificarea. Am arătat în ultimii ani că de multe ori când nu am jucat bine, dar am câștigat. E important să jucăm la rezultat”, a transmis și Cristi Manea.

Foto: Dan Tautan / Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Comentarii Facebook