Duminica 28 Aprilie

Marius Șumudică ar fi refuzat oferta primită de la „U”. Universitatea se reorientează, pe lista „Șepcilor roșii” figurează și numele unui tehnician străin


Toni Petrea (48 de ani) se desparte de ”U” Cluj, după doar cinci etape din SuperLiga, iar presa centrală scrie că Marius Șumudică a refuzat oferta venită de la Universitatea Cluj.

Marius Șumudică (52 de ani) este liber de contract de o lună și jumătate, de când a plecat de la clubul saudit Al-Raed. Așa cum digisport.ro a anunțat încă de ieri, primul nume de pe lista lui ”U” Cluj a fost cel al lui Marius Șumudică.

Antrenorul a refuzat oferta venită din partea "Șepcilor roșii", pentru că ar considera că lotul clujenilor are nevoie de îmbunătățiri și că timpul pe care îl mai avea la dispoziție pentru a aduce întăriri era prea scurt. În aceste condiții, șefii lui "U" au fost nevoiți să se reorienteze și au alte două nume în vizor, conform informațiilor Digi Sport.

„Cei de la Cluj mai au nevoie de cel puțin 3-4 jucători buni. Dacă vin, se bat acolo la locurile 6-7. Cu locul actual, cred că se bat să scape de retrogradare, la baraj, locurile 10-12, cam așa” - Marius Șumudică, la Liga Digisport.

Pe lista "Șepcilor roșii" mai figurează și numele unui tehnician străin. Este vorba, potrivit anunțului făcut de jurnalistul Remus Răureanu la Digi Sport Special, despre Zeljko Kopic, antrenor croat care le-a pregătit de-a lungul timpului pe NK Zagreb, Slaven Belupo, Hajduk Split, Pafos, Dinamo Zagreb și Botev Plovdiv.

Zeljko Kopic este liber de contract din decembrie 2022, când a plecat din Bulgaria. O altă variantă de antrenor este Ioan Ovidiu Sabău, cel care a pregătit echipa în partea a doua a sezonului trecut.

Comentarii Facebook