Răsturnare de situație: Toni Petrea rămâne pe banca lui „U” Cluj și pentru derby-ul cu CFR Cluj. Despărțirea se va produce pe cale amiabilă!


Toni Petrea (48 de ani), antrenorul care a preluat-o în această vară pe Universitatea Cluj, își va rezilia contractul, după o discuție avută cu șefii clubului, însă tehnicianul rămâne alături de echipă la partida cu CFR Cluj.

Deși situația părea una tensionată la începutul săptămânii, apele s-au mai liniștit în sânul echipei și despărțirea se va produce pe cale amiabilă.

Cea mai bună dovadă este aceea că Toni Petrea va rămâne la cârma „Șepcilor roșii" și pentru derby-ul cu CFR Cluj, programat luni, 21 august, în direct la Digi Sport 1.

După refuzul lui Marius Șumudică, șefii lui "U" Cluj s-au văzut în imposibilitatea de a aduce un antrenor într-un timp atât de scurt, astfel că Toni Petrea va conduce echipa și în următoarea partidă.

Deși la un moment dat "ruptura" părea iremediabilă, lucrurile s-au calmat și în urma ședinței conducerii clubului s-a decis să se meargă "pe mâna" lui Toni Petrea și la derby-ul cu CFR Cluj, scrie Fanatik.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenor care a pregătit echipa în partea a doua a sezonului trecut, rămâne o variantă pentru "Șepcile roșii", însă "Moțul" nu este încântat de ideea de a reveni la club, după despărțirea din vară.

Comentarii Facebook