Marius Șumudică, amintit de Dan Petrescu în discursul său: „A fost alt antrenor aici”


Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a susţinut că Dinamo Bucureşti nu va retrograda cu Mircea Rednic, la finalul meciului din „Ştefan cel Mare", în care campioana a câştigat cu 3-0. „Bursucul" l-a amintit şi pe Marius Şumudică în discursul său. 

 Dan Petrescu, după Dinamo - CFR Cluj 0-3: „Scorul nu arată ce a fost pe teren"

Scorul e aspru, Dinamo nu mai e cea de dinainte când avea mulţi copii şi ne-a făcut viaţa grea azi. Scorul nu arată ce a fost pe teren. După pauză au început mai bine, iar dacă făceau 2-1... 2-0 e cel mai periculos scor pentru mine, după am mai marcat noi. Sunt mulţumit de jucători. Nu e uşor să joci din trei în trei zile. Cred că a fost cel mai bun meci în campionat după ce m-am întors. 

 Debeljuh nu e rebel, a înţeles mesajul, s-a antrenat bine, a marcat. S-a luptat cu fundaşii adverşi şi acum sper să aibă capul doar la fotbal", a spus Dan Petrescu.  

Marius Şumudică a avut un parcurs impecabil în Liga 1 cu CFR Cluj, iar Dan Petrescu i-a recunoscut meritul, după ce a preluat echipa de pe primul loc. De asemenea, actualul antrenor de la CFR Cluj a vorbit despre ce se va întâmpla cu Dinamo şi a anunţat cine e surpriza campionatului până acum. 

Nu e doar meritul meu că echipa e aici, a fost alt antrenor aici, care are şi meritul lui. Mă bucur că în aceste trei victorii la rând în campionat nu am primit goluri. E presiune la CFR. La CFR, dacă pierzi, e dezastru. Am fost în alte locuri, dar la CFR e mai greu, e presiune. Echipa arată mai bine fizic de o lună şi acum vreau să fac antrenamente la Cluj. Au nevoie psihic de o pauză, toţi jucătorii. Şi stafful, antrenorii. 

 Campionatul se va decide în play-off, în ultima etapă sau în penultima. Mai avem un retur greu, cu multe meciuri în decembrie, cu şase meciuri în campionat. Sper să nu avem accidentări şi să revină jucătorii accidentaţi. 

Dinamo nu va retrograda, cu Rednic antrenor. Surpriza a fost Voluntari. Farul e puternică. Pentru mine, Voluntari e surpriza campionatului", a adăugat antrenorul lui CFR Cluj.  


Comentarii Facebook