Marius Popescu, fostul jucator si antrenor secund al U Cluj, demis de la FC Botosani. Tehnicianul s-a razbunat pe ziaristi VIDEO


Fostul jucator si antrenor secund al U Cluj, Marius Popescu, a fost demis de la echipa FC Botosani, dupa numai patru luni de cand a preluat-o. Tehnicianul i-a facut pe suporteri "alcoolisti si ratati".


La conferinta de presa de dupa meciul pierdut cu FC Botosani, antrenorul clujean s-a certat ca la usa cortului cu ziaristii, care il contestau. "Spune ma franc ce vrei, daca esti barbat!", i-a spus Marius Popescu unui ziarist. "Cand demisionezi?", l-a intrebat reporterul, iar tehnicianul i-a raspuns: "Cand vreau eu. Tu m-ai adus? Ba, vorbesti nefondat. Esti numai cu fitile de la inceput. Ce experienta ai tu de ma contesti? Filmati-l ca poate vrea sa fie in locul meu. Hai ma, ia tu de maine echipa si sa te vad ce faci!".

Antrenorul le-a raspuns la conferinta de presa si suporterilor care il contesta: "As vrea sa le vad realizarile lor in viata in afara de a se inmulti precum animalul in natura liber. Actul sexual instinctiv. Nu am mai intalnit niciodata ca antrenor sa te huiduie pentru ca e penalty pentru tine. Stati mai oameni buni. Sa nu mai vina. Sa stea acasa retardatii aia! Alcoolistii astia. Sunt niste ratati!".

 

Echipa a fost invinsa cu 2-1 de CSMS Iasi si conducerea clubului a decis schimbarea antrenorului cu Costel Orac.

Marius Popescu a antrenat sezonul trecut echipa Seso Campia Turzii, de unde a plecat dupa ce a ratat promovarea in Liga a 2 -a, desi a condus aproape tot campionatul.


Comentarii Facebook