Marian Pana a studiat primul adversar al U Cluj: "Steaua e mult mai organizata prin venirea lui Victor Piturca"


Antrenorul de la U Cluj, Marian Pana a declarat la prezentarea ultimelor achizitii ale clubului ca si-a studiat adversarul de sambata, dar ca Steaua este mult mai organizata de cand a venit Victor Piturca.

"Am transferat trei jucatori valorosi, acum am datoria sa-i fac sa dea randament. Steaua e mult mai organizata prin venirea lui Victor Piturca, dar am studiat-o si daca vom fi muncitori vom obtine un rezultat bun. E greu de sudat o echipa in acest timp scurt, e mult de lucru, dar nu trebuie sa ne plangem, trebuie seriozitate. Suporterii vor fi alaturi de noi la Alba Iulia si trebuie sa ii multumim", a declarat Pana.

Vasile Gheorghe, unul dintre cei trei jucatori prezentati astazi, a spus si el ca meciul cu Steaua e important si ca "E o provocare pentru mine transferul la Universitatea Cluj. Avem un obiectiv realizabil, locurile 8-12, si am venit aici sa joc si sa muncesc mai mult pentru aceasta echipa si acesti suporteri. Meciul cu Steaua e important, de fapt orice meci e important in acest moment", a declarat Vasile Gheorghe.

Comentarii Facebook