Marcel Tenter ii ameninta pe jucatori cu amenzi dupa ratarea calificarii in fata BC Mures


Marcel Tenter, tehnicianul U Mobitelco, a anuntat dupa meciul pierdut cu BC Mures si ratarea calificarii mai departe in Cupa Romaniei ca se gandeste sa ii penalizeze pe jucatori.

"Echipa de anul trecut era foarte sudata, iar acum, din pacate, avem mai multi jucatori care simt nevoia sa isi hraneasca propriul ego. Trebuie sa inteleaga ca importanta e echipa, nu realizarile individuale. Meciul de azi a fost un exemplu tipic in acest sens. Am avut calificarea in mana, iar ratarea mi-o asum personal. Caderile din sfertul trei provin din lipsa de disciplina. Vom vedea daca se impun penalizari pentru ratarea din Cupa, dar sigur nu suntem pe traseul pe care ni-l dorim", a afirmat Marcel Tenter.

Kyndall Dykes a declarat si el ca echipa a jucatr bine in prima jumatate de meci, dar in cea de-a doua parte a ratat foarte mult. "Trebuie sa invatam sa jucam ca o echipa, ca in prima parte a meciului. Dupa ce ratam doua-trei aruncari la rand, ne dezumflam, iar cand incercam sa revenim e prea tarziu. Din pacate, azi am jucat doar 25 de minute. Fanilor le transmit ca vom deveni o echipa, o sa fie bine, sa aiba incredere in noi!", a completat Dykes.

Meciul dintre U Mobitelco BT Cluj si BC Mures s-a terminat cu scorul 65-66.

Cei mai buni marcatori de la clujeni au fost: Dykes 24, Pesic 16, Krstanovic 10 (7 recuperari), Cuic 6 (11 recuperari), Silvasan 6, Fometescu 1. De la BC Mures cei mai buni marcatori au fost: Mayfield 20, Dumitru 11, Forte, Lapuste si Cooley cate 9, Mladenovic 8.

Comentarii Facebook