Marcel Tenter a facut o radiografie a echipelor cu care U Mobitelco se va infrunta pentru titlu. Clujenii au cinci adversari puternici!


Marcel Tenter a declarat la primul antrenament de la revenirea din cantonamentul din Serbia ca a studiat echipele din campionat si a tras concluzia ca U Mobitelco va avea adversari puternici in sezonul 2010-2011.

"Va fi un campionat disputat. Medias, Steaua si Ploiesti au ambitii mari, Sibiul nu lasa niciodata stacheta jos, iar Elba, chiar daca e in reconstructie totala, va avea un cuvant de spus. Din asta, nu are decat baschetul de castigat. Cu toata criza care ne inconjoara, este imbucurator ca se fac investitii valoroase la echipe. Eu sper ca noi vom fi la inaltimea asteptarilor, vom fi acolo sus si vom juca un baschet mai bun ca anul trecut", a declarat Marcel Tenter.

Tehnicianul a anuntat ca in aceasta saptamana echipa se va pregati pe plan local, iar vineri si sambata (n. red. 27-28 august) U Mobitelco va juca doua meciuri amicale la Oradea, cu CSM.

"Saptamana viitoare va fi identica la nivel de pregatire, dar vom juca acasa, cu Gaz Metan Medias, in 3 si 4 septembrie. Vor urma alte meciuri in Serbia, cu OKK Belgrad si doua cu Zrenjanin, intre 9-11 septembrie, iar la mijlocul lunii vom gazdui noi un turneu. Detaliile nu sunt inca stabilite, dar le vom anunta in timp util", a mai spus Tenter.

 

U Mobitelco va debuta in noul sezon in 23 septembrie, in deplasare, cu BC Mures, in meciul tur din prima faza a Cupei Romaniei.

Comentarii Facebook