Mandorlini se multumeste cu un egal in meciul cu Dinamo


Andrea Mandorlini, antrenorul CFR Cluj, a declarat ca meciul de miercuri seara cu Dinamo, din returul Cupei Romaniei, nu prea are cum sa se termine fara goluri. Italianul crede ca Dinamo va fi motivata, deoarece are sanse mici de castigare a campionatului.

"Ne ajunge un 0-0, dar nu cred va fi asa avand in vedere caracteristicile celor doua echipe. Am vazut ca cei din conducerea lui Dinamo au declarat ca nu mai au sanse la titlu, asa ca meciul de la Cluj reprezinta o motivatie suplimetara pentru ei. Practic, Cupa a ramas singurul lor obiectiv", a declarat Mandorlini.

Antrenorul de la CFr Cluj l-a laudat pe mijlocasul Ousmane N'Doye. "N'Doye e un jucător puternic care-mi place mult, dar nu stiu daca va juca împotriva noastra. Nu ma intereseaza problemele lor de efectiv, Dinamo e Dinamo si are un lot valoros", a adaugat Mandorlini. Dupa ultimul meci din campionat, mai multi jucatori din locul echipei Dinamo au suferit accidentari, iar "feroviarii" au fost acuzati au jucat ca niste macelari.  

Meciul dintre CFR Cluj si Dinamo se va juca miercuriseara de la ora 21.30 si va fi transmisa in direct de Pro TV si de gsp.ro. Meciul din tur dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Comentarii Facebook