CFR s-a calificat din nou in finala Cupei Romaniei! Dinamo a fost neutralizata de jucatorii lui Mandorlini

 

Clujenii au invins in 10 jucatori pe Dinamo, dupa un meci excelent cu un final de infarct. Nicolae Dica a inscris primul sau gol de la revenirea in Romania.

 

Prin victoria cu 2-1 in fata lui Dinamo, CFR a obtinut calificarea in finala competitiei pentru al treilea an consecutiv.

 

Meci de zile mari facut de echipa antrenata de Andrea Mandorlini in returul semifinalei cu Dinamo. Clujenii au dominat clar prima repriza, avand mai multe ocazii mari de gol. Dinamo nu a reusit sa aiba posesia si nici sa treaca prea des de centrul terenului, fiind depasita clar de o echipa clujeana plina de determinare.

 

CFR a inceput in forta, atacand cu curaj, chiar daca echipei din Gruia ii ajungea si un rezultat de 0-0 pentru calificare.

 

Imediat dupa inceputul reprizei secunde situatia s-a schimbat insa radical, cand in minutul 46 Edimar a fost eliminat dupa un fault asupra dinamovistului Kone.

 

Primul gol al clujenilor a fost marcat de Nicolae Dica in minutul 51. Traore l-a gasit cu o pasa excelenta pe Dica in zona centrala a careului si acesta a inscris cu un sut pe langa portar.

 

Dinamo a egalat prin Cristea in minutul 73 si parea ca va castiga partida sar Traore a reusit sa inscrie cinci minute mai tarziu si CFR s-a calificat in finala.

 

Comentarii Facebook