Mandorlini: "Poli se va bate la titlu! Echipa noastra are probleme cu prospetimea"

 


Tehnicianul CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat la finalul meciului cu FC Timisoara ca ar fi fost foarte multumit cu un egal.

"Am inceput mai bine partida, insa o echipa cum suntem noi nu trebuia sa fie egalata asa usor. Cred ca si la 2-1 trebuia sa incercam mai multe si, poate daca am fi tinut mai mult timp de acest rezultat, am mai fi avut o sansa. La 3-1, meciul era deja inchis. Intotdeauna la Timisoara am simtit pe pielea noastra ce inseamna sa joci un meci pe acest stadion. Desi venisem sa castigam, ne-ar fi convenit si un scor egal, avand in vedere ca mai tot timpul am pierdut aici. Echipa Timisoarei mi se pare asemanatoare cu cea din returul campionatului trecut, o felicit pentru ca astazi a jucat mai bine decat noi.

 

Presedintele clubului nostru avea dreptate cand spunea ca nu exista prospetime in echipa, insa chiar si cu aceasta oboseala speram sa facem un meci bun azi. Timisoara, la fel ca si alte patru-cinci echipe, se va lupta la titlu in acest campionat, pentru ca are toate calitatile sa faca parte dintre formatiile fruntase", a declarat Mandorlini.

FC Timisoara a castigat cu 3-2 meciul cu CFR Cluj.

Comentarii Facebook