”Mafiotul” Giovanni Becali i-a dat o lecție lui Djokovic: ”Tu, Djokovic, miliardar, cu avion privat, nu trebuia să reacționezi așa!”


Ioan Becali (69 de ani), unul dintre cei mai influenți agenți de jucători din istoria fotbalului românesc, i-a dat o lecție jucătorului de tenis Novak Djokovic, care și-a pus toată planeta în cap, în scandalul din Australia. 

Djokovic s-a luptat cu un sistem și cu legea unei țări, care e foarte clară. La valoarea lui Djokovic, disperarea lui de a juca acest turneu în pofida tuturor greutăților, m-a lăsat cu un gust amar.

Tu, Djokovic, miliardar, cu avion privat, acolo, pe pistă, trebuia să te retragi. Când ți-au spus aia că ’stai puțin, că stai la hotel’, el trebuia să le zică, ’măi, fraților, nu stau la hotel, mă duc acasă și când va lămuriți, mă chemați voi’.

Așa trebuia să facă un om la valoarea lui”, a reacționat Giovanni Becali, cunoscut pentru limbajul lui liber și stilul care aduce aminte de mafioții italieni. 

Giovanni Becali nu a înțeles atitudinea sârbului

A stat ca un rrom, ca un țigan în limbaj popular, să se certe cu ei. Nu e o formă de rasism, eu am trăit numai printre ei. Italienii spun țigan și la un jucător care merge din echipă în echipă, prin diverse țări.

Și familia i-a îngreunat situația. Credea că vor transmite un ecou asa de mare încât să-l lase”, a mai spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

Comentarii Facebook