CFR Cluj este dispusă să-l cedeze pe Chipciu la Universitatea Craiova: „Suntem dispuși să-l lăsăm să plece”


Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a dezvăluit că este dispus să-l lase pe Alexandru Chipciu să plece la Universitatea Craiova.

Transferul lui Chipciu la Universitatea Craiova a fost anunțat de Giovanni Becali, consilier la firma care îl impresariaza pe Alex Chipciu, duminică.

Chipciu a stat 2 ani în Gruia

Alex Chipciu a fost transferat de CFR Cluj, la începutul lui 2020, liber de contract, de la Anderlecht. Acesta mai are contract până în vară cu formația din Gruia.

Cristi Balaj susține că, deși se pregătește serios, Alex Chipciu are un salariu foarte mare, motiv pentru care CFR Cluj ar fi dispusă să-l cedeze la Universitatea Craiova. Extrema din Gruia câștigă lunar 30.000 de euro, la campioana României.

Chipciu are un contract destul de mare la CFR, se pregătește serios. Povesteam cu Dan Petrescu și spunea că e mulțumit de cum s-a pregătit în ultima perioadă.

Dacă s-ar găsi o echipă care să preia contractul, noi suntem dispuși să-l lăsăm să plece. Dacă pleacă la Craiova, nu avem nimic împotrivă”, a spus Cristi Balaj.

Întrebat dacă CFR Cluj s-ar despărți de Chipciu fără a primi bani, Balaj a spus că da: „Chipciu are un venit anual care e de nivelul valorii lui.”

Patronul Universitatea Craiova nu-l vrea pe Chipciu

Mihai Rotaru, patronul clubului Universitatea Craiova, îl contrazice pe Giovanni Becali și susține că formația sa nu este interesată să-l transfere pe Alex Chipciu

Eu vă spun că nu a fost nicio discuție, că nu intenționăm și că nu am luat în niciun moment în calcul să vină domnul Chipciu la Craiova. Este un jucător pe care îl apreciem, dar nu am luat în calcul și nici nu văd să luăm această opțiune în calcul”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Mihai Stoica n-ar fi surprins de un transfer al lui Alex Chipciu la Universitatea Craiova

Mihai Stoica, actualul manager general de la FCSB, susține că nu ar fi surprins, dacă Alex Chipciu ar alege să semneze cu Universitatea Craiova, având în vedere că, înainte să ajungă la CFR Cluj, ar fi avut o ofertă mult mai bună din Turcia, pe care a refuzat-o.

La Chipciu nu mă mai surprinde nimic. Dacă a avut de ales între Turcia, unde primea un salariu mult mai mare, și între CFR, și el s-a dus la Cluj… E problema lui. Nu mă surprinde nimic la Chipciu”, a spus Mihai Stoica.

Întrebat dacă mai vorbește cu Alex Chipciu, Mihai Stoica a răspuns: „Ar fi culmea să vorbești cu un jucător de la CFR, indiferent de relația pe care am avut-o în trecut cu acel fotbalist”.

Comentarii Facebook