Macingo, ”Mike Tyson” de Cluj, este recidivist. Va fi exclus din BOX pentru ”knockout game”

 

Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei, a anunțat că boxerul ALEXADRU MACINGO, supranumit ”Mike Tyson de Cluj, va fi exclus din viața sportivă.

 

Să îl considerați exclus din box. I-am mai dat o șansă și văd că a recidivat. În trecut s-a luat la bătaie în ring cu un alt sportiv. Ceea ce a făcut este foarte grav. El are antecedente în viața de sportiv”, a afirmat Leonard Doroftei.

 

ALEXADRU MACINGO a lovit cu pumnul trei persoane, pe strada Paris, conform jocul ”knockout game”, care presupune ca victimele să fie puse la pământ cu o lovitură de pumn. 

 

Prima victimă, Adrian Botoș, a fost operată la Clinica de Boli Maxilo Faciale, având dublă fractură de mandibulă, primind 50 de zile de îngrijiri medicale. 

 

A doua victimă a lui ALEXADRU MACINGO este studentul Cătălin Cioban. El a ajuns la Clinica de Ortopedie, cu o fractură la mână. Paul Apoahidean, a treia victimă, a ajuns la Clinica de Neurologie. El s-a lovit la cap după ce a lovit bordura și are nevoie de 20- 25 de zile de îngrijiri medicale.

 

Clujenii făcuți knockout pe strada Paris de un boxer. E vorba de jocul violent din SUA: ”knockout game” - FOTO

Comentarii Facebook