Clujenii făcuți knockout pe strada Paris de un boxer. E vorba de jocul violent din SUA: ”knockout game” - FOTO

 

Jocul violent din SUA, ”knockout game”, face victime și la Cluj, mai multe persoane fiind lovite cu pumnul pe strada Paris, de Alexandru Macingo, un boxer de 16 ani. 

 

Alexandru Macingo, considerat de specialiștii în box drept noul ”Mike Tyson”, a pus la pământ, sâmbătă seara, mai mulți trecători pe strada Paris, așa cum o fac sute de tineri din SUA. 

 

Macingo a băut cu prietenii lui, Mircea Rostaș, Răzvan Stan și o fată de 15 ani, Luca Năoan, iar apoi a ieșit în stradă pentru a arăta cât este de dur. ”De respectivul cetățean s-a apropiat Alexandru Macingo, care cu un singur pumn l-a făcut knockout. Prima victimă a suferit leziuni care necesită 45-50 de zile de îngrijiri medico - legale”, spune un achetator.

 

După prima victimă, Macingo a acostat doi studenți, tot pe strada Paris. ”Pe primul l-a lovit în maxilar, acesta a căzut și s-a lovit cu capul de bordură. Necesită 20-25 de zile de îngrijiri medico legale. Pe altul l-a lovit în zona feței și i-a provocat mai multe fracturi ale oaselor feței, necesitând 40-45 de zile de îngrijiri medico-legale. Ambii au ajuns la spital”. 

 

Alexandru Macingo a fost dus la audieri, dar le-a spus polițiștilor că totul a fost ”de mișto”.

 

Bătăușii s-au dus apoi pe strada Scorțarilor, unde s-au legat de doi băieți, de 15 ani, care stăteau de vorbă. Minora de 15 ani, Luca Năoan, a fost trimisă să le dea o câte o palmă celor doi. ”Fata s-a executat, dar tinerii nu au reacționat. Macingo și-a intrat în rol, dar nu a apucat să facă măcel pentru că tinerii au fugit”, au mai dezvăluit anchetatorii. Unul ditre băieți și-a pierdut telefonul mobil, iar bătușii l-au amanetat. Pe urmele acestui telefon, raportat furat, polițiștii au reușit să îi prindă pe bătăuși.

 

Macingo este acum suspect și în altă agresiune. În 28 februarie, un bărbat a reclamat la Poliția Cluj că a fost lovit de un tânăr în zona feței, suferind o dublă fractură de mandibulă.

 

Bătăuși pe strada Paris! Șase brute au acostat și agresat trecătorii

 

Bătușul a fost prezentat cu propunere de arestare, dar procurorul Marius Pantea Călin, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, a dispus cercetarea lui Alexandru Macingo și a complicilor lui în stare de libertate, pentru că sunt minori și nu prezintă pericol public.

 

 

În SUA, acest fenomen a fost dezbătut intens la televiziuni, iar autoritățile au intervenit în forță.

 

Jocul ”lovește și fugi” - knockout, din SUA, presupune ca victima să fie doborâtă dintr-un singur pumn - VIDEO

Comentarii Facebook