Lucian Bute l-a pus la pamant pe Jesse Brinkley - VIDEO


Lucian Bute l-a invins pe Jesse Brinkley si si-a pastrat titlul mondial IBF la supermijlocie, in gala de la Montreal unde au mai luptat doi romani: Adrian Diaconu si Jo Jo Dan.

"Lucian efectiv l-a curatat pe Brinkley, dar totusi cei doi s-au respectat. Cele noua reprize contrazic afirmatiile celor care spun ca au fost diferente mari de valoare. Brinkley este un boxer foarte bun. A fost o gala romaneasca, au venit multi canadieni sa-i ovationeze pe romani. Lucian este bucuros, este vesel, s-a terminat cu bine aceasta aventura, ne pregatim sa sarbatorim cu putina apa plata rece", a declarat Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box.

Obreja a mai spus ca este este posibil ca Lucian Bute sa boxeze cu Kelly Pavlik in 19 martie 2011, dar inca lucrurile nu sunt perfectate.

Lucian Bute l-a pus pe Jesse Brinkley de trei ori la pamant, ultima data decisiv. Romanul si-a aparat pana acum de 6 ori titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

In Gala de la Bell Cnnter, au mai luptat Adrian Diaconu, care l-a invins pe americanul Omar Sheika, intr-un meci la categoria grea, iar Jo Jo Dan a trecut de argentinianul Andres Pablo Villafane, la categoria semimijlocie.

Comentarii Facebook