LPF redeschide cazul Valiza, in care Gigi Becali este acuzat ca a vrut sa ii premieze pe jucatorii Universitatii Cluj

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anuntat ca dosarul Valiza va fi redeschis pe linie sportiva.

 

"S-a repus pe rol procesul pe linie sportiva vizavi de cazul Valiza. Dupa cum stiti, nici Federatia, nici Liga nu au judecat in totalitate cazul, asteptand deciziile justitiei. Intre timp, un oficial al clubului Steaua a declarat ca dansul a trimis valiza la Cluj, pentru premiere. Si cum in regulamente si statutele noastre premierea a fost si este interzisa, intra sub incidenta FIFA. Daca s-a declarat public ca au fost trimisi bani pentru premiere, s-a incalcat regulamentul pe linie sportiva. Pe linie juridica nu ne intereseaza", a declarat Dragomir, citat de realitatea.net.

 

In dosarul Valiza, finantatorul Stelei, Gigi Becali, este acuzat ca a promis 1,7 milioane de euro jucatorilor de la Universitatea Cluj sa-si apere corect sansele in meciul contra CFR. Banii au fost confiscati in luna mai a anului 2008 din valiza gasita la Teia Sponte. Potrivit procurorilor, suma ar fi fost destinata jucatorilor echipei Universitatea Cluj, care ar fi trebuit in schimbul lor sa isi indeplineasca indatoririle de serviciu si sa isi apere corect sansele, castigand meciul cu CFR Cluj.

Comentarii Facebook