Duminica 5 Februarie

Lovitură pentru U Cluj! Erik Lincar vrea să demisioneze de la U Cluj


Erik Lincar ar vrea să demisioneze de la U Cluj, anunțul fiind făcut după victoria cu 2-1, la Sânmartin (Bihor), cu Metaloglobus.

Antrenorul are probleme de sănătate, după operația de la picior, suferită la meciul cu Poli Timișoara. El spune că nu își poate face treaba la antrenamente, are dureri și piciorul se umflă.

Mă voi gândi bine, o să văd, o să am o discuţie pentru că sunt momente complicate şi pentru mine. Noapte mă simt cel mai bine, când dorm, dar în timpul zilei mereu mi se umflă piciorul însă nu pot să stau doar în pat, doar acasă, de aceea e o situaţie mai complicată. 

Chiar îmi doresc ca toţi oamenii din Cluj să fie mai aproape de această echipă şi să nu ne băgăm strâmbe unii la alţii doar de dragul de a vedea cine e mai deştept", a declarat Erik Lincar după meciul câştigat la Sânmărtin.

La pauză speram că putem întoarce acest rezultat, dacă vom reuşi să jucăm ca în prima repriză. Totuşi, în prima repriză adversarul a avut acea lovitură liberă, golul care un pic ne-a demoralizat pe moment, dar mi-a plăcut reacţia pe care am avut-o . Şi le-am spus la pauză să creadă până în minutul 95, până în minutul 100!  

Am luat-o de la capăt şi fotbalul ne-a răsplătit. Sincer, am avut săptămâni, după operaţie, foarte grele şi ştiţi că în momentul ăsta nu mă pot manifesta ca un antrenor şi asta mă incomodează şi la antrenamente şi chiar mă gândeam la un moment dat dacă e bine să continui.

Sau dacă e bine, poate, să fac ceva pentru echipă pentru că şi eu sufăr foarte mult.

Sincer, nu neapărat din cauza victoriei, până la urmă spiritul pe care l-am arătat, până la urmă felul în care s-au dăruit jucătorii mă face să mă gândesc bine.

E adevărat că am nevoie de o pauză de 6-7 zile ca să văd, pentru că am chiar mari probleme cu piciorul şi să vedem după aia ce se va întâmpla.

Şi suferinţa mea este destul de mare, eu m-am operat şi a doua zi am venit la Cluj, deşi doctorul mi-a recomandat 21 de zile de odihnă la pat. Nu pot lăsa proiectul pe care l-am început, dar mi-aş dori ca toată lumea să creadă în aceşti jucători. Oricine ar fi antrenor, eu zic că ei au posibilitatea să ducă această echipă la Liga 1”, a mai spus Lincar.

Comentarii Facebook