FCSB a pus ochii pe un campion al României cu CFR Cluj: „O să îi facem o ofertă!"


FCSB vrea să se întărească rapid după plecarea lui Olimpiu Moruțan, iar antrenorul echipei a declarat că mai are nevoie de doi-trei jucători pentru a-și completa lotul. Astfel, după ce au realizat transferul lui Claudiu Keșeru, acum, bucureștenii sunt gata să aconteze și un fost campion al României cu rivala din Gruia.

Formația roș-albastră este pregătită să dea mai multe lovituri pe piața transferurilor, astfel că Gigi Becali vrea să îi construiască o echipă de titlu lui Edi Iordănescu!

După ce a anunțat că FCSB s-a înțeles cu Claudiu Keșeru și a înaintat o ofertă pentru Deian Sorescu, acum, MM Stoica a dezvăluit că pe radarul vicecampioanei României a intrat și Mihai Bordeianu. Fostul mijlocaș al CFR-ului este pe placul actualului antrenor al bucureștenilor și va primi o propunere concretă în următoarea perioadă.

Mihai Bordeianu este un jucător apreciat de Edi Iordănescu și probabil că o să îi facem o ofertă. Să treacă meciul cu CFR și sunt șanse ca Bordeianu să primească o propunere din partea noastră. Înțeleg că totuși a fost mai aproape de un transfer înapoi la Cluj.”, a spus MM Stoica, potrivit paginii de Facebook a FCSB-ului.

Bordeianu a fost unul dintre oamenii de bază al celor de la CFR Cluj. Odată cu evoluțiile sale consistente în tricoul campioanei, pentru mijlocaș au venit și convocările la prima reprezentativă, pentru care a bifat până în prezent două apariții.

1.400.000 de euro este cota de transfer a lui Mihai Bordeianu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul a ajuns la începutului anului 2018 în Gruia, contra sumei de 200.000 de euro, de la formația FC Botoșani.


Comentarii Facebook