Lotul CFR Cluj se "imprastie". Dupa ce au luat Cupa si Campionatul strainii pleaca acasa


Jucatorii straini din lotul CFR pleaca acasa pentru a petrece vacanta de vara. Brazilienii sunt primii care s-au imbarcat de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca.

Este vorba de Alcantara, Nei, Edimar si Veloso care au plecat spre Munchen, de unde vor merge mai departe spre Brazilia. Si Tony a plecat cu avionul spre Paris, iar argentinienii vor pleca in urmatoarele ore.

"Ma simt bine, sunt fericit de performanta obtinuta si voi avea sansa sa ma relaxez cateva saptamani alaturi de familie. Voi face si o petrecere acasa impreuna cu prietenii si rudele", a declarat la plecare Nei.

Tony a vorbit si el si a spus ca performanta reusita la Cluj arata ca lotul CFR -ului este valoros. El a spus ca va folosi timpul pe care il va avea in urmatoarele saptamani pentru a-si incarca bateriile.

Lotul CFR Cluj se va reuni la finalul lunii iunie, iar reluarea antrenamentelor este programata pentru data de 21 iunie. Jucatorii impreuna cu oficialii clubului au sarbatorit joi seara in fata suporterilor pe stadionul din Gruia, dupa care s-au retras in clubul Obssesion, unde petrecerea a continuat.

Comentarii Facebook