LOOK TV: Nu există monopol pe Liga 1. Milioane de oameni văd meciurile

 

Look TV susține că nu mai există monopol pe meciurile din Liga 1, spre deosebire de anii trecuți când numai RDS transmitea partidele.

 

Peste 3 milioane de fani au la dispoziţie meciurile de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, prin companiile de servicii de cablu sau satelit, care au încheiat contracte de distribuţie a posturilor Look TV şi Look Plus. UPC şi Romtelecom sînt cele mai cunoscute companii care au inclus în grila lor fotbalul românesc, prin canalele noastre.

 

Spre deosebire de anii trecuţi, cînd Liga 1 era disponibilă doar abonaţilor unei singure companii, creînd un monopol şi implicit un privilegiu aparţinînd doar unui singur segment de fani, acum fotbalul românesc se întoarce la cei care îi susţin existenţa. Fotbalul se joacă pentru suporteri, mai multe companii s-au implicat activ în găsirea unor soluţii care să aducă meciurile cît mai aproape de fani.

 

Astfel, fotbalul românesc din Liga 1 şi Cupa Ligii se vede la Look TV şi pe Look Plus, pe platforma online prin serviciul Seenow, la nivel global! Prin acest parteneriat, acesul la fotbalul românesc devine şi mai facil, nu doar celor care de pe teritoriul României, dar şi celor aproximativ două milioane de români din diaspora care pot urmări echipele româneşti favorite acum şi de peste hotare”, precizează Look TV, într-u comunicat publicat de gsp.ro.

 

Cât te costă să vezi Liga 1 la TV

 

Romtelecom: Look Plus - inclus în abonamentul de bază: 6,4 EURO + TVA, Look TV - 9,5 RON 

 

Orange TV: ambele canale sînt incluse în abonamentul de bază - 5 EURO

 

iNES: ambele canale sînt incluse în abonamentul de bază - 49,9 EURO + TVA (internet şi telefonie, plus 190 de canale TV)

 

Focus Sat: Look Plus - inclus în pachetul de bază - 27 LEI, Look TV: 12 RON

 

UPC: Look Plus - inclus în pachetul de bază - 27 LEI, Look TV: 10 RON

 

Seenow: ambele canale sînt incluse în pachetul Koolnet - 5 EURO + TVA (poate fi urmărit pe Smart TV sau pe televizoarele obişnuite, conectînd tableta sau smartphone-ul cu un cablu HDMI, pot fi urmărite şi înregistrările meciurilor la orice oră)

Comentarii Facebook