Liga Profesionistă de Fotbal vrea să deschidă două posturi TV în 2014


Liga Profesionistă de Fotbal a început procedurile oficiale pentru lansarea a două posturi de televiziune, LPF TV și LIGA 1 TV, care ar urma să emită la începutul anului 2014.

Liga Profesionista de Fotbal a solicitat Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) inregistrarea marcilor LPF TV si LIGA 1 TV, facand astfel primul pas oficial pentru lansarea propriilor televiziuni, precizeaza Mediafax.

"Eu fac propunerile, dar hotaraste Adunarea Generala, care cred ca va fi in iunie-iulie", a spus Dragomir.

Președintele LPF a mai spus că urmează să fie depuse solicitări și către CNA, pentru a putea primi licența audiovizuală.

"Urmeaza sa depunem si la CNA. Facem actele deocamdata. Suntem in faza incipienta a discutiei, cautam solutii si umblam prin lume sa vedem cum are Franta, cum are Italia, cum are Germania, cum are Austria, cum au tarile din jurul nostru", a explicat Dragomir.

Pe noile posturi de televiziune nu se vor transmite doar meciuri de fotbal.

"Eu eu am planul meu sa rezolv cu Federatia sa luam si Cupa Romaniei, sa luam si Divizia B, sa luam tot, sa facem un contract si cu Federatia Romana de Handbal. Suntem in discutii avansate pentru sporturile de echipa. Vom avea si fotbal si filme artistice si show-uri pe teme sportive. Plus lupte K1, toate felurile de lupte", a spus Dumitru Dragomir.

Comentarii Facebook