Lazio, dezamăgită de gazonul de la Cluj: „Nu au respect pentru fotbal şi pentru jucători”


CFR Cluj a fost eliminată de Lazio din play-off-ul Conference League, după 0-1 în partida tur și 0-0 în manșa secundă.

Maurizio Sarri, antrenorul formației italiene, a criticat gazonul după meciul din deplasare cu CFR Cluj, scor 0-0, precizând că UEFA nu respectă fotbalul şi jucătorii, deoarece permite ca partidele să se joace pe astfel de terenuri.

Meciul a fost de nejucat, ne-am regăsit într-un sport asemănător cu fotbalul. Terenul a fost impracticabil. Când aud vorbindu-se despre UEFA, se vorbeşte de respect. Dar ei nu au respect pentru fotbal şi pentru jucători, din moment ce permit ca meciurile să se joace pe aceste terenuri. Îmi pare rău că nu am câştigat”, a spus Maurizio Sarri la Sky Sport, potrivit Corriere dello Sport.

Petrescu a menţionat că dubla cu Lazio a reprezentat pentru el un bonus, deoarece obiectivul şi-l îndeplinise încă de la calificarea în grupele Conference League.

Diferenţa în dubla asta a făcut-o Ciro Immobile. El a dat golul în tur. Lazio cred că va câştiga competiţia dacă nu va avea prea multe accidentări. Meciul ăsta pentru mine a fost un bonus, pentru că obiectivul meu era să ne calificăm în grupele cupelor europene, nu în primăvara europeană. Iar noi ne-am calificat şi în primăvara europeană”, a afirmat tehnicianul.

Comentarii Facebook