Lazio - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu crede că a pierdut nemeritat - REZUMAT VIDEO și declarații


Lazio - CFR 1-0. Clujenii au pierdut șansa de calificare directă în primăvara europeană, după eșecul cu Lazio Roma, iar acum așteaptă ultimul meci din grupe pentru a ajunge în șaisprezecimile din Europa League.

Dan Petrescu a declarat la final că CFR ar fi trebuit să câștige ”dacă te iei după numărul de ocazii, trebuia să câștigăm. Meritam victoria, am avut foarte multe ocazii și meritam să câștigăm. În prima repriză ne-am văzut limitele, dar în partea a doua am reușit să reacționăm bine.

Aici au pierdut echipe mari, Steaua a luat cinci, noi am luat doar un gol. Meritam mai mult, păcat, puteam să câștigăm, deși știam că va fi un meci greu. Preferam să jucăm foarte slab și să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului, pentru Digi Sport.

CFR Cluj are nevoie acum de cel puțin un egal în meciul de foc cu Celtic, din ultima etapă, din grupele Europa League. ”Avem șanse foarte mici. Celtic are toate șansele. Dar noi trebuie să ne jucăm șansele”, a mai spus Dan Petrescu la finalul meciului.

Foto: Captură Digi Sport

Comentarii Facebook