Cupa Liceelor 2012! Echipa de la Anghel Saligny, eliminata de cea de la Informatica! Vezi cine joaca semifinalele


Primele semifinaliste de la Cupa Liceelor 2012 au fost stabilite. Meciurile s-au desfasurat la Baza Unirea, unde s-au inscris 20 de goluri si spectatorii au asistat si la o surpriza de proportii.

Echipa licelului "Anghel Saligny", castigatoarea ultimelor doua editii, a fost eliminata in "sferturi" de catre cei de la "Informatica". Cu un joc organizat si foarte bun pe contraatac, informaticienii au luat problema in propriile maini si au rasturnat calculele hartiei. Au condus cu 2-0 si 3-1 (dupa ce au inscris, cu un lob superb, unul dintre cele mai frumoase goluri ale competitiei), iar la final s-au impus cu scorul de 3-2 si au obtinut califcarea in semifinale.

A doua supriza a sfertuilor de finala s-a inregistrat la meciul dintre "Edmond Nicolau" si "LPS". Nu atat prin prisma echipei care s-a impus, ci mai degraba scorul cu care cei de la "LPS" s-au calificat in semifinale. Se intalneau doua dintre cele mai bune echipe ale competitiei, iar toata lumea se astepta la un meci echilibrat. Ei bine, cei de la "LPS" au prestat un joc senzational, au inscris de 9 ori si au reusit sa nu primeasca gol.

In semifinale "LPS" va da piept cu "Augustin Maior", dupa ce acestia din urma au s-au calificat gratie victoriei obitnute la finalul unui meci echilibrat, scor 2-0, in fata celor de la "S.A.M.U.S.".

A patra echipa calificata in semifinale este cea a licelului "Alexandru Borza", care a trecut in "sferturi" de formatia celor de la "Lucian Blaga", scor 3-1.

Semifinalele Cupei Liceelor se vor disputa duminica, 3 iunie, pe terenurile de la Baza Sportiva "Unirea", dupa urmatorul program:

Ora 10:00 - "Augustin Maior" - "LPS"
Ora 11:00 - "Alexandru Borza" - "Informatica"

Comentarii Facebook