Kuban a ajuns la Cluj! Dan Petrescu: E o onoare sa inauguram Cluj Arena VIDEO


Jucatorii de la Kuban Krasnodar au ajuns la Cluj-Napoca in aceasta dimineata. Antrenorul Dan Petrescu a spus ca e onoare sa inaugureze Cluj Arena.

"Ma onoreaza cand se spune ca  sunt antrenorul momentului, dar marti voi intalni pe Cluj Arena o echipa condusa de un alt antrenor al tineri generatii, Ionut Badea, care e bun si are sansa la o cariera stralucita", a spus Dan Petrescu.

Acesta a mai adaugat ca, din momentul in care a primit invitatia de a juca pe Cluj Arena, a depus eforturi pentru a-i convinge pe sefii de la Kuban sa accepte. "Este o onoare pentru noi sa inauguram aceasta arena spectaculoasa. Asteptam cu nerabdare meciul de marti", a mai spus Petrescu.

Singurul jucator roman care a venit cu formatia rusa este Dacian Varga. Gigel Bucur si fostul jucator al CFR Cluj, Lacina Traore, nu au facut deplasarea, ultimul fiind convocat la echipa nationala.

Kuban Krasnodar va avea antrenamentul oficial la ora 16.00 pe baza de la Clujana, desi ar fi trebuit sa aiba loc la ora 19.00 pe Cluj Arena. "Stadionul nu este pregatit pentru ca organizatorii concertelor de zilele trecute nu si-au strans toate lucrurile", a declarat Crisi Pojar, antrenorul secund al echipei Kuban.

 

Pojar va juca in ultimele 10 minute ale meciului in tricoul U Cluj, tinand cont ca meciul amical de marti seara reprezinta si partida de retragere a fostului jucator al Universitatii Cluj.

Comentarii Facebook