Dan Petrescu: Cristi Pojar merita meciul U Cluj - Kuban Krasnodar VIDEO


Antrenorul echipei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, a declarat ca meciul de pe Cluj Arena este dedicat si lui Cristi Pojar, un fost jucator important al Universitatii Cluj.

"Eu as fi vrut ca acest meci sa fie pentru Universitatea Cluj, pentru fani si pentru Cristi Pojar, care merita acest meci. A jucat atata timp aici. El nu a fost in prim plan in cariera lui nici ca fotbalist, nici ca antrenor, dar a facut asa de multe lucruri buna asa incat merita acest meci. M-as bucura sa fie el in prima plan la acest meci", a spus Dan Petrescu.

Fostul component de baza al echipei nationale a mai spus, glumind, ca nu se asteapta ca jucatorii sa il menajeze pe Cristi Pojar. "Sunt convins ca pe teren jucatorii nu il vor lasa, dar important este ca el sa fie pe teren pentru ca fanii de la Universitatea Cluj il iubesc foarte mult", a mai adaugat Dan Petrescu.

Cristi Pojar, antrenorul secund al Kuban Krasnodar, ar urma sa imbrace tricoul U Cluj si sa intre in teren in ultimele 10 minute ale meciului care va incepe, marti, 11 octombrie, pe Cluj Arena de la ora 19.00.

 

Vezi si...

Kuban a ajuns la Cluj! Dan Petrescu: E o onoare sa inauguram Cluj Arena

Comentarii Facebook