Keșeru, după victoria categorică a României în meciul cu Insulele Feroe: ”Am arătat o determinare ieșită din comun” VIDEO


Claudiu Kșeru, golgheterul partidei România - Insulele Feroe, care a reușit să înscrie de două ori pentru naționala noastră, a vorbit despre reușita de marți seara, de la Cluj-Napoca.

Este o realizare extraordinară să înscriu în două meciuri consecutive, mai ales în două meciuri oficiale. Cel mai important lucru este victoria echipei, că am reușit să câștigăm clar acest meci, chiar dacă în anumite momente le-am lăsat mingea. După meciul cu Suedia și frustrarea pe care am trăit-o pe acel final de meci, era foarte important să câștigăm clar azi. Am arătat o determinare ieșită din comun, un pressing bun.

E doar începutul grupei. Important e să ne concentrăm doar ce pe avem de făcut, să tragem concluziile după această ‘dublă’ și să încercăm să nu refacem prima repriză din Suedia.

M-am bucurat foarte mult pentru George Pușcaș… clar a dat un gol mai frumos decât mine. Ale mele au fost mai mult de simț„, a spus Claudiu Keșeru.

Atacantul a înscris de două ori și a avut și o pasă decisvă în victoria ”tricolorilor” de aseară, cu scorul 4-1, iar acesta a fost ovaționat în minutul 69, când a fost înlocuit. 

Keșeru (32 de ani) a ajuns la 8 goluri în 25 de partide pentru tricolori. În acest sezon, atacantul lui Ludogoreț Razgrad a înscris 18 goluri în Bulgaria.

Comentarii Facebook