Miercuri 24 Aprilie

Jucatorii de la U Cluj isi propun sa ajunga pe primul loc in Liga secunda


Jucatorii de la U Cluj au vorbit despre perioada grea prin care a trecut echipa in debutul returului de campionat. Adrian Popa a declarat ca punctele care ii despart pe "studenti" de locul 1 pot fi recuperate.

"Am pierdut 5 puncte acasa si vrem sa reparam aceste greseli pentru ca atmosfera din vestiar nu a fost foarte buna in ultima perioada. Vrem un joc bun sambata in urma caruia sa obtinem trei puncte. Nu ne gandim la un eventual esec sau semiesec, ne gandim doar la victorie. Punctele fata de locul 1 si 2 se pot recupera, nu este nimic pierdut. Totul depinde doar de noi si de jocul nostru. Avem incredere ca putem promova", a declarat Adrian Popa.

Dan Bucsa a vorbit si el despre perioada grea, care va fi depasita prin castigarea meciurilor care urmeza. "Suntem cu totii suparati pentru rezultate, dar vom incerca sa schimbam lucrurile. Trebuie sa ne ajutam noi intre noi, sa dam totul pe teren, iar rezultatele se vor vedea.  Avem mare nevoie de 3 puncte sambata", a spus Bucsa.

Florin Matache a spus si el ca trebuie castigate urmatoarele trei meciuri si abia apoi se poate spune ca echipa si-a revenit. "Trebuie sa batem Fortuna Covaci, Simleul si Dacia Mioveni si apoi vom putea spune ca ne-am mai revenit. Avem un obiectiv si atata timp cat avem sanse sa-l indeplinim, vom lupta pana la capat. (...) Primul pas va fi sambata, cu Fortuna Covaci", a mai spus Matache.

Comentarii Facebook