Jorge Costa: "Wesley e cel mai mare pericol de la Vaslui!"


Tehnicianul CFR Cluj, Jorge Costa, a declarat ca meciul cu FC Vaslui, de luni, 19 septembrie, va fi unul extrem de dificil. Portughezul se teme cel mai mult de Wesley.

"Mi-am facut temele si am urmarit meciurile Vasluiului. Nu cred ca va fi o problema pentru ei ca joaca pe mai multe planuri, pentru ca Vasluiul este pregatit sa joace in Europa. Am urmarit ultima partida de la Roma si am vazut ca in echipa sunt jucatori buni, este o echipa puternica prin individualitatile pe care le are.

Wesley este un foarte bun jucator care poate face diferenta. Il stiu din campionatul portughez, dar nu voi lua masuri speciale pentru el, pentru ca acolo la Vaslui sunt si alti jucatori care pot face diferenta. Va fi un meci tare, dar nu cred ca Wesley sau altcineva trebuie tratat aparte", a declarat Jorge Costa.

Tehnicianul portughez sustine ca nu ia in seama declaratiile patronului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care acuza CFR Cluj ca este in mijlocul cooperativei din fotbalul romanesc.

"Noi suntem obisnuiti la nivelul acesta cu presiunea. Multa lume vorbeste, dar este o zicala si in romaneste 'Intra pe o ureche si iese pe alta'. Satisfactia noastra va fi ca si cand am castiga cu Rapid, Dinamo sau Steaua. Este evident o partida importanta si, este evident, ca si pentru mine ca antrenor este importanta. Cineva va pierde 3 puncte si sper ca noi sa le castigam. Cine va invinge va ramane in fruntea campionatului", a mai spus Costa.

 

Vezi si...

Muresan, despre CFR Cluj - FC Vaslui: "Avem cele mai bune loturi. Va fi ca o finala a campionatului" VIDEO

Comentarii Facebook