Miercuri 24 Aprilie

Joacă CFR Cluj în Champions League pe Cluj Arena? Ce spune Paszkany VIDEO

 

Finanțatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a fost întrebat la finalul meciului cu FC Basel dacă va juca în Champions League pe Cluj Arena.

 

Întrebat de ce nu vrea să joace pe Cluj Arena în grupele Champions League, Arpad Paszkany a declarat că ”în primul rând acesta este stadionul nostru. Asta este casa noastră. În celălalt stadion nu s-au gândit cei care l-au construit ca să fie părimitor și pentru alte echipe, mai ales pentru echipa campioană a României care este tot din Cluj. Ca atare ne simțim foarte bine aici și atât”.

 

Vis-a-vis de institențele celor de la Consiliul Județean Cluj de a juca pe Cluj Arena, Paszkany a replicat: ”Eu am venit în după-amiaza asta la meci și la mine nu a insistat nimeni!”.

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat zilele trecute că pe Cluj Arena echipa din Gruia nu este bine primită, stadionul fiind braduit pentru Universitatea Cluj.

 

Interesant este faptul că nici managerul U Cluj, Anamaria Prodan, nu mai vrea să joace pe Cluj Arena pentru că i se cere o chirie prea mare. Ea ar vrea să mute echipa la Bistrița sau la Craiova.

 

Ana Maria Prodan SOCHEAZĂ: U Cluj va merge la Craiova VIDEO

Comentarii Facebook