Peste 100 de jandarmi vor fi mobilizati la derby-ul Ligii 2 intre UTA si U Cluj

 

Peste 100 de jandarmi vor asigura, miercuri, ordinea publică la stadionul ,,Francisc Neumann" din Arad, unde se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele UTA şi U. Cluj , din cadrul Ligii a II-a, partidă la care şi-au anunţat prezenţa aproximativ 300 de suporteri ai echipei clujene.

 

Meciul va avea loc incepand cu ora 19 si va fi televizat in direct de sport.ro.

 

Galeria Universitatii este sub atenta supraveghere a fortelor de ordine, in urma cu doi ani un cameraman al Jandarmeriei fiind grav ranit in urma unor lovituri la cap suferite din partea suporterilor Universitatii.

 

Totusi, in ciuda anuntului ca sunt asteptati 300 de suporteri clujeni, acest numar de suporteri in deplasare este o cifra foarte mare chiar si pentru echipele de top din Liga 1.

 

Jandarmeria Arad reaminteşte spectatorilor care vor merge la stadion că nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor şi trebuie să prezinte documentele de acces şi, după caz, actele de identitate, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă.

 

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

 

În ziua desfăşurării partidei, între orele 17.00 " 21.00, circulaţia autovehiculelor pe strada Fraţii Neumann va fi închisă, iar între orele 16.00 " 21.00. De asemenea, se va interzice desfacerea băuturilor alcoolice în zona stadionului, în toate societăţile comerciale (localuri de alimentaţie publică, baruri, restaurante, etc.), conform Dispoziţiei primarului municipiului Arad.

 

Comentarii Facebook