Iuliu Muresan viseaza la Cupa Romaniei: "Ar fi extraordinar daca am castiga trofeul a patra oara"


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat la finalul meciului cu Unirea Urziceni ca viseaza sa castige a patra oara Cupa Romaniei.

Seful din Gruia a spus ca echipa trebuie sa se concentreze acum pe meciul din Cupa cu FCM Targu Mures, echipa pe care CFR nu a invins-o in campionat.

"E o victorie cu emotii, am jucat foarte bine in prima repriza. Le-am spus baietilor ca fotbalul se joaca pe goluri si sa fie concentrati. Nu ne gandim inca la titlu, ci la meciul cu Targu Mures, unul foarte greu (n. red. din optimile Cupei Romaniei). Daca ii bateam in campionat, acum aveam 18 puncte, puteam rasufla usurati. Vrem sa ajungem din nou in finala Cupei Romaniei, ar fi extraordinar daca am castiga trofeul a patra oara, mai ales ca suntem si specialistii competitiei", a declarat Iuliu Muresan.

Presedintele CFR Cluj a vorbit si despre urmatorul meci din campionat, cel cu Otelul Galati.

"Daca nu castigam la Galati, inseamna ca n-am facut nimic in seara asta. Echipa are o mentalitate serioasa, jucam binisor si in Liga Campionilor, nu vad de ce nu am bate. De Zerbi e unul ditre cei mai valorosi din Liga I. Ma bucur foarte mult pentru el, mai ales ca a venit accidentat. Am avut emotii la faza lui Semedo, dar si daca dadea gol tot reveneam", a mai spus Muresan.

CFR Cluj a invins categoric, duminica seara, Unirea Urziceni, cu scorul de 3-0, pe stadionul din Gruia.

Comentarii Facebook